Thuis ProductenEvse het Laden Post

Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6

Certificaat
China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. certificaten
China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6

Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6
Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6

Grote Afbeelding :  Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6

Productdetails:
Merknaam: RuiQ
Modelnummer: Jsac22032a-m; JSAC 38016 A.M.; JSAC 38032 A.M.

Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6

beschrijving
Interfacenorm: Type2 Inputclassificatie: 240Vac, enige fase, 32A
Uitgangsvermogen: 240Vac, enige fase, 32amp Naam van het product: Het laden het type OCPP van Postmuur
Uitgangsstroom: 32A Frequentie: 50/60 Hz
Type aansluiting: Iec62196-2 Type2
Hoogtepunt:

Wand EVSE-laadstation

,

Laadstation van OCPP EVSE

,

EVSE-ccs-ev-oplader

EVSE-oplaadstation type2 OCPP1.6 Wandtype EVSE voor EV-oplaadstapel voor elektrische voertuigen

Productbeschrijving:

Het EVSE-oplaadstation is een infrastructuur voor het opladen van elektrische voertuigen die is ontworpen om een veilige en betrouwbare stroomvoorziening voor elektrische voertuigen te bieden.,met IEC62196-2 Type2-connectortype en 240Vac, Single Phase, 32 ampere uitslag. Het EVSE-oplaadstation ondersteunt een breed scala aan uitgangsvermogen van 7 kW tot 11 kW en zelfs 22 kW,waardoor het ideaal is voor verschillende oplaadscenario's voor elektrische voertuigenMet een ingangsspanning van 240 V wisselstroom is het EVSE-oplaadstation een ideale oplossing voor het opladen van elektrische voertuigen.

 

Kenmerken:

  • Productnaam: EVSE-laadstation
  • Elektrische voertuigstations, laadinstallaties voor elektrische voertuigen, laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen
  • Type aansluiting: IEC62196-2 Type 2
  • Frequentie: 50/60 Hz
  • Uitgangsstroom: 32A
  • Uitgangscapaciteit: 240 Vac, enkelfasig, 32 ampère
  • Operatietemperatuur: -30°C tot +50°C
 

Toepassingen:

Het Charging Station Wall Type OCPP van RuiQ biedt een veilige en handige EV-oplaadfaciliteit voor elektrische voertuigen.3 inch scherm, RFID kaart sleutel, 4G scan codes, en OCPP1.6Het ondersteunt Ethernet Wifi/4G/2G-communicatie en is ontworpen voor -30°C tot +50°C-operatietemperatuur.zoals EV-oplaadpost, EV-oplaadstation, EV-oplaadpunt en stations voor elektrische voertuigen.

 

Aanpassing:

EVSE-laadstation
Merknaam: RuiQ
Oorsprong: Tianjin, China
Modelnummer: JSAC22032A-M;JSAC38016A-M;JSAC38032A-M
Interface standaard: type 2
Operatietemperatuur: -30°C tot +50°C
Optioneel: 4,3 inch scherm, RFID kaart sleutel, 4G scan codes

De RuiQ EVSE-oplaadstation is het ideale EV-oplaadpunt voor elektrische voertuigen.Het biedt ook optionele functies zoals 4.3 inch scherm, RFID kaart sleutel en 4G scan codes.

 

Ondersteuning en diensten:

EVSE-oplaadstation Technische ondersteuning en service

Wij bieden technische ondersteuning en service voor EVSE-oplaadstations.We bieden 24/7 ondersteuning via e-mail.Ons team kan u helpen bij het oplossen van eventuele problemen met het EVSE-oplaadstation en advies geven over hoe u het meeste uit het product haalt.

Als u niet tevreden bent met onze klantenservice,Neem contact met ons op en we zullen ons best doen om eventuele problemen op te lossen..

Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6 0Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6 1Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6 2Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6 3Wand EVSE-oplaadstation CCS EV-oplader OCPP1.6 4

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van EVSE-laadstations

Het EVSE-oplaadstation wordt geleverd in een verzegelde doos met de nodige hardware en installatie-instructies voor een gemakkelijke installatie.De doos is ontworpen om het product tijdens het vervoer te beschermen en is gemaakt van een duurzaam plastic materiaal..

De doos is waterdicht, schokbestendig en stofbestendig.het vak is gemarkeerd met het productidentificatienummer voor gemakkelijke identificatie en opsporing.

De doos bevat ook een verpakkingsbrief met alle nodige informatie voor de klant, zoals het productidentificatienummer en de productinhoud.Het doosje is ook gemarkeerd met het verzendgewicht en afmetingen voor een gemakkelijke verzending en behandeling.

 

Vragen:

V: Wat is een EVSE-oplaadstation?
A: EVSE-oplaadstation is een product van RuiQ dat efficiënte en betrouwbare oplaadoplossingen biedt voor elektrische voertuigen.
V: Wat zijn de kenmerken van het RuiQ EVSE-oplaadstation?
A: Het RuiQ EVSE-oplaadstation biedt snelle oplaadmogelijkheden, compatibiliteit met verschillende elektrische voertuigen, veiligheidsbescherming en eenvoudige installatie.
V: Hoe installeer ik een RuiQ EVSE-oplaadstation?
A: De RuiQ EVSE-oplaadstation wordt geleverd met een handleiding met gedetailleerde instructies voor de installatie.Neem contact op met onze klantenservice..
V: Welk type elektrische voertuigen zijn compatibel met het RuiQ EVSE-oplaadstation?
A: RuiQ EVSE-oplaadstation is compatibel met een verscheidenheid aan elektrische voertuigen, waaronder auto's, motorfietsen en bussen.
V: Zijn er veiligheidsmaatregelen voor het RuiQ EVSE-oplaadstation?
A: Ja, het RuiQ EVSE-oplaadstation is uitgerust met meerdere veiligheidskenmerken, zoals overlading en kortsluitingsbescherming, om een veilige en betrouwbare oplaadbeleving te garanderen.
 
 

Contactgegevens
Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Savannah

Tel.: +8618522614796

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)