Thuis

Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. certificaten
China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  Beijing Ruiqi Hongye Electromechanical Equipment Co., Ltd.
  Het heeft een oppervlakte van 4000 m2 en eenISO9001Het is een innovatieve fabriek met jarenlange ervaring in het onderzoek en de ontwikkeling van laadstapelproducten voor nieuwe energievoertuigen.De producten worden geëxporteerd naar vijftien landen en regio's over de hele wereld.Met een team van technische ingenieurs, hebben we een sterke ontwikkeling capaciteit en kunnen OEM leveren. producten zijn gecertificeerd door UL, DLC,C E, R o h s enzovoort om de kernconcurrentievermogen te verbeteren.
   
  De volgende zijn de belangrijkste kenmerken van het bedrijf in de fabriek voor het opladen van laadstations voor nieuwe energievoertuigen:
  1Productieapparatuur: Het bedrijf beschikt over moderne productieapparatuur, waaronder CNC-bewerkingscentra, CNC-draaibankjes, lasersnijmachines, enz.Deze apparaten kunnen de verwerking en montage van verschillende complexe onderdelen efficiënt voltooien, en zorgen voor de hoge precisie en kwaliteit van het laadstation.
   

  Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  2Productieproces: Beijing Ruiqi Hongye Electromechanical Equipment Co., Ltd. neemt gestandaardiseerd productieproces aan.en zorgt voor de stabiliteit en consistentie van de laadstationproducten door de processtroom te optimaliseren en de productieverbindingen strikt te controlerenTegelijkertijd kan het gestandaardiseerde productieproces ook de productie-efficiëntie verbeteren, de kosten verlagen en klanten meer concurrerende laadstationproducten bieden.
   

  Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  3. Kwaliteitscontrole: Het bedrijf besteedt aandacht aan de kwaliteit van de producten van het laadstation en heeft een perfect kwaliteitscontrolesysteem opgezet.Van de inkoop van grondstoffen tot het productieproces en de inspectie van het eindproduct, heeft elke schakel een strenge kwaliteitsinspectie en -controle.Het bedrijf verricht ook regelmatig onderhoud en reparatie aan het laadstation om de stabiliteit en betrouwbaarheid van het product te waarborgen..
   

  Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

  4. Technische innovatie: Beijing Ruiqi Hongye Electromechanical Equipment Co., Ltd. besteedt aandacht aan technisch onderzoek en innovatie, introduceert voortdurend geavanceerde oplaadtechnologie,en verbetert de prestaties en veiligheid van het laadstationHet bedrijf werkt ook samen met meerdere bekende ondernemingen om gezamenlijk nieuwe technologieën en producten te ontwikkelen en klanten betere oplaadoplossingen te bieden.
   

  Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

  5Laboratoriumfaciliteiten: Het bedrijf beschikt over volledige laboratoriumfaciliteiten, waaronder testapparatuur, testinstrumenten, enz.,die uitgebreide prestatietests en kwaliteitscontrole op het laadstation kan uitvoeren om ervoor te zorgen dat de producten aan de eisen en normen van de klant voldoen.
   

  Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 4

   

  Kortom, Beijing Ruiqi Hongye Electromechanical Equipment Co., Ltd. heeft een moderne fabriek en een strikt kwaliteitscontrolesysteem op het gebied van nieuwe energie voertuigen oplaadstation,die klanten van hoogwaardige en hoogwaardige producten voor nieuwe energievoertuigen kan voorzienTegelijkertijd richt het bedrijf zich op technologische innovatie en samenwerking.het aanbieden van betere oplaadoplossingen aan klanten en het ondersteunen van de ontwikkeling van de nieuwe energievoertuigenindustrie.
   
 • OEM / ODM

  We hebben een speciaal ontwerpteam om aan je OEM-ontwerp te voldoen. Laat me gewoon weten wat je idee is.We zullen 3D-ontwerp maken voor uw controle redelijke prijs en volledige productielijnen om aan uw productiebehoefte te voldoen Strikt QC-team om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan de standaard.We kunnen strikt volgen klant ambacht verzoek.Welkom uw enige discussie voor OEM of ODM

 • R & D

  We hebben een professioneel R & D-team in het veld om producten te leveren met de beste kwaliteit en hoge stabiliteit.Samenwerking met bekende instellingen voor hoger onderwijs en onderzoek in binnen- en buitenlandEen aantal kerntechnologische prestaties en technische indicatoren op internationaal geavanceerd niveau.

Contactgegevens
Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Savannah

Tel.: +8618522614796

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)