Thuis

Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van nieuwe energievoertuigen oplaadstapels.
We zijn niet alleen toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, hoogwaardige nieuwe energievoertuigen oplaadstapelproducten voor de binnenlandse markt, maar ook aan het actief uitbreiden van de buitenlandse markten.met name op de Europese en Noord-Amerikaanse markten.

 

Als buitenlandse handelsonderneming hebben wij een rijke ervaring in de internationale handel en uitstekende interculturele communicatievaardigheden.
Wij zijn in staat om de behoeften van de klant beter te begrijpen en producten en diensten te leveren die aan hun behoeften voldoen.
We hebben een breed scala aan oplaadstapelproducten, waaronder AC-oplaadstapel, DC-oplaadstapel, snellaadstapel, enz., die aan de behoeften van verschillende klanten kunnen voldoen.

 

In termen van R&D hebben we een professioneel R&D-team, dat voortdurend innovatie en technologische doorbraken nastreeft.
We werken nauw samen met bekende ondernemingen en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland om geavanceerde technologie en ervaring te introduceren om de prestaties en kwaliteit van onze producten te verbeteren.
Tegelijkertijd besteden wij ook aandacht aan de bescherming van intellectuele eigendomsrechten en hebben wij een aantal gepatenteerde technologieën met betrekking tot oplaadstapels.

 

Op de Europese en Noord-Amerikaanse markten hebben wij samenwerkingsverbanden opgebouwd met vele bekende fabrikanten van nieuwe energievoertuigen en exploitanten van laadinstallaties.
Om klanten te voorzien van professionele verkoop en after-sales service.
Onze producten zijn met succes in veel Europese en Amerikaanse landen binnengekomen en zijn door klanten op grote schaal erkend en geprezen.

 

Wat de kwaliteit betreft, houden we ons altijd aan het principe van "kwaliteit eerst" en hebben we een compleet kwaliteitsmanagementsysteem opgezet.

We kopen grondstoffen. Het productieproces, de inspectie van het eindproduct en andere verbindingen worden strikt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat elk product voldoet aan internationale kwaliteitsnormen.
Tegelijkertijd hebben wij ook een aantal internationale certificeringen en licenties verkregen, zoals CE-certificering, UL-certificering, enz., om klanten betrouwbare kwaliteitsborging te bieden.

 

Via onze website voor buitenlandse handel kunnen klanten gemakkelijk informatie over onze producten, bedrijfsnieuws en trends in de branche krijgen.
Wij bieden online consultatie en ordertracking diensten om ervoor te zorgen dat klanten ons antwoord en hulp op tijd kunnen krijgen.
Wij streven ernaar onze klanten een efficiënte en handige winkelervaring te bieden en onze serviceprocessen en productkwaliteit voortdurend te optimaliseren.

 

Kortom, Beijing Ruiqi Hongye Electromechanical Equipment Co., Ltd. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opladen van nieuwe energievoertuigen en de export van Europese en Amerikaanse buitenlandse handel.
Ons doel is om de internationale markt voortdurend uit te breiden door middel van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, en om klanten de beste oplaadoplossingen te bieden.
Tegelijkertijd kijken wij ernaar uit met meer partners samen te werken om gezamenlijk de ontwikkeling van de nieuwe energievoertuigenindustrie te bevorderen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Beijing Ruiqi Hongye Electromechanical Equipment Co., Ltd. werd opgericht in 2009 en is een professionele onderneming die zich bezighoudt met nieuwe energie.Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige laadapparatuur en technische ondersteuning aan wereldwijdeNa jaren van ontwikkeling en accumulatie, zijn we een leider in de industrie geworden, met vooruitgangtechnologie en apparatuur, uitgebreide after-sales service en een professioneel team.


In het afgelopen decennium hebben wij voortdurend geavanceerde internationale technologie en managementervaring geïntroduceerd, gericht op innovatie enHet is de bedoeling van de Europese Commissie om de samenwerking tussen de Europese Unie en de landen van Midden- en Oost-Europa te bevorderen.de communicatie met de klant, het voortdurend optimaliseren van producten en diensten om aan de behoeften en verwachtingen van de klant te voldoen.


Onze producten bestrijken verschillende oplaadapparaten, waaronder DC-snelopladen, AC-langzaam opladen, mobiele oplaadapparaten, enz. de klanten met standaard oplaadapparatuur, maar ook de ontwikkeling aan te passen aan hun behoeften om aan verschillende scenario's en gebruikersbehoeften te voldoen.


Wat betreft de marktexpansie hebben wij wereldwijd stabiele verkoopkanalen en klantennetwerken opgezet en een langdurige samenwerking met dede relaties met tal van bekende ondernemingen en instellingen.In het kader van het programma voor de ontwikkeling van de Europese Gemeenschappen (EER) heeft de Commissie in het kader van haar programma voor de ontwikkeling van de Europese Gemeenschappen (EER) een aantal initiatieven op het gebied van de ontwikkeling van de Europese Unie (EER) ontwikkeld, waaronder het opzetten van een Europees programma voor de ontwikkeling van de Europese Unie (EER).


In de toekomst zullen we ons blijven houden aan het principe van innovatie en kwaliteit eerst, voortdurend verbeteren van onze technische kracht en branDe Commissie heeft de Commissie verzocht om een voorstel in te dienen voor een richtlijn betreffende de bescherming van de gezondheid van personen met een hersenbeschadiging. De Europese Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de ontwikkeling van het milieu.

Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : RuiQ

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 5000000.00-10000000.00

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Certificaten China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Certificaten China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Certificaten China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Certificaten China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Certificaten China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Certificaten China Beijing Ruiqihongye Electrical Equipment Co., Ltd. Certificaten